Afdeling Digitaal

Wellicht ben je vaker van functie gewisseld, doorgegroeid of werd je gevraagd door iemand uit je netwerk. Vroeger ging het allemaal vanzelf. Nu merk je opeens dat je er meer moeite voor moet doen.

Misschien word je wel regelmatig uitgenodigd maar merk je tijdens het sollicitatiegesprek dat de ander de aandacht verliest. Ga je hakkelen als ze vragen waarom je bent weggegaan bij je laatste werkgever. Komt jouw enthousiasme voor die geweldige functie net niet genoeg over. Of word je nóóit uitgenodigd en ben je er inmiddels van overtuigd dat ze jou vanwege je leeftijd toch niet willen hebben.

Er is een verschil tussen “de beste kandidaat” en “de beste sollicitant”. De beste sollicitant krijgt meestal de baan. Dat is niet altijd de beste kandidaat. Bij TalentPlus Digitaal leren we je graag hoe je de beste sollicitant kan worden. Daar zijn een aantal stappen voor nodig. Als je die stappen wilt zetten dan ben je aan het goede adres.

TalentPlusDigitaal is een groep - maximaal 10 deelnemers - die wekelijks online bijeenkomt. Deelnemers komen uit alle windstreken. De groep staat onder leiding van Hans Vriesema, voormalig loopbaanadviseur van de Luchthaven Schiphol. Hans heeft veel online ervaring opgedaan met zowel TalentPlus Zwolle als TalentPlus Apeldoorn. De deelnemers waarderen de onlinebijeenkomsten omdat zij vaak snel een baan vinden. Met name de directe interactie m.b.t. de eigen loopbaan obstakels wordt op prijs gesteld.

TalentPlus is een vereniging voor werkzoekende 45plussers op HBO/WO niveau. Wij zijn er in gespecialiseerd om professionals weer aan het werk te krijgen.

Dus meld je aan voor Afdeling Digitaal

 

 

Afdelingsvoorzitter

Mw. Anneke Reitsma

T. 06  20 44 34 85

E. laatigid.[antispam].@talentplus.nl

Trainer

Dhr. Hans Vriesema

Dag en tijd

Dinsdagochtend  van 9:30 tot 11.30 uur.

 

Nieuws voor de afdeling kunt u sturen naar laatigid.[antispam].@talentplus.nl