260 Afdeling Venlo

Afdeling Venlo

Wat is TalentPlus Venlo en wat doen ze ?

TalentPlus  Venlo is er primair voor werkzoekenden in de regio Venlo, Roermond, Weert,Venray maar staat ook open voor deelnemers uit aangrenzende regio’s als zij om praktische redenen de voorkeur geven aan onze afdeling.

Werkzoekend kan zijn iemand die zijn baan verloren heeft en op zoek is naar iets nieuws, maar ook iemand die vanuit een baan naar een nieuwe baan zoekt of iemand die een bestaan als zelfstandige wil opbouwen. Voor de goede interactie binnen de groep deelnemers gaan we uit van een HBO werk- en denkniveau of hoger en een uitgebreide werkervaring.

In de flyer staat  dit beschreven : Wie we zijn, wat we doen en voor wie we er zijn.

Flyer TalentPlus Venlo

Activiteiten

 

Arbeidsmarktregio

Noord- en Midden-Limburg
Roermond, Venlo, Venray, Weert

Afdelingsvoorzitter

Dhr. Richard Vervoort

Vicevoorzitter

Vacature

Locatie

UWV Werkbedrijf
Prinsessesingel 10, Venlo

Dag en tijd

Vrijdagmiddag
13:30 tot 15:30 uur

Contact

Hebt je vragen en/of wil je graag meer informatie over de activiteiten van TalentPlus, dan kun je contact opnemen met ons via het onderstaand contactformulier.

Als je door ons teruggebeld wilt worden, laat dan eveneens jouw telefoonnummer achter in jouw bericht.. Wij nemen dan z.s.m. telefonisch contact met jou op.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Afdelingsnieuws

Resultaat afdeling TalentPlus Venlo

Tussen nov. 2016  en nov. 2017,  7 personen of 50-60% (= uitstroom) van het aantal leden een nieuwe betaalde baan gevonden

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff