Doneren

Steun TalentPlus

Fijn dat je besloten hebt om TalentPlus met een donatie te steunen.  Daarvoor hartelijk dank. 

Wij kunnen jouw bijdrage goed gebruiken om onze activiteiten ook in de toekomst voort te kunnen zetten voor werkzoekende 45-plussers met HBO/WO werk- en/of denkniveau.

Door TalentPlus worden geen verplichte registratie- en lidmaatschapsgelden geïncasseerd, om zo iedere drempel tot deelname aan onze bijeenkomsten weg te nemen en ook deelnemers met een “smalle beurs” volledig toegang te gunnen tot onze bijeenkomsten.  Het goed laten functioneren van een vereniging kost - ondanks het feit dat wij dat uitsluitend doen met vrijwilligers - echter wel geld. TalentPlus is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van donaties. 

Daarom vragen we aan onze deelnemers om een donatie. Die kunnen ze  betalen na een bijeenkomst of op het moment dat ze een baan hebben gevonden. Zij bepalen zelf de hoogte van dit bedrag en dit mag ook € 0,-- zijn, indien ze vinden dat onze diensten geen waarde voor ze hebben gehad. Verder kunnen ze ervoor kiezen om, na het vinden van een nieuwe baan donateur te worden. Wij regelen dan de automatische incasso van € 10, =/ maand tot het moment dat zij besluiten dat het stopt. Een eenmalige donatie van een groter bedrag ineens is ook prima.  

Met vriendelijke groet

Albert Scheffer
Voorzitter TalentPlus Nederland

Help onze vereniging en doneer eenmalig

Beveiligingscode Beveiligingscode

 


De naam TalentPlus is geregistreerd als merknaam: Markfellows merkregistratie onder dossiernummer 0861309
De vereniging TalentPlus is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Bosch onder nummer 41100707

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff