Partners

Partners & relaties

TalentPlus is actief met één of meerdere afdelingen in elke provincie. Veel gemotiveerde mensen tonen steeds opnieuw hun inzet met maar één einddoel. Onderdeel vormen van de arbeidsmarkt in welke vorm dan ook. En zoals dat dikwijls gaat, en zeker in een gespannen arbeidsmarkt, kunnen wij het ook niet alleen. Alleen gaat dikwijls sneller maar samen kom je verder.

In verschillende samenstellingen zijn we buiten de wekelijkse bijeenkomsten ook actief. Overleg tussen afdelingen met elkaar maar ook met de plaatselijke en landelijke politiek. Het UWV, de Vereniging van Nederlandse gemeenten, het MKB en niet te vergeten de JobRotay waarmee we een samenwerkingsverband hebben afgesloten.

Ook wij weten dat iedereen naar zijn eigen toekomst loopt. Dat is waarom mensen soms verschillende richtingen op lopen. TalentPlus probeert toch de structuur te vinden die bijdraagt aan een maximale arbeidsparticipatie van zijn/haar leden. Daar dragen ook vele anderen aan bij die we als “Partners” zien en om die reden ook graag willen vermelden.

 

 

 

 

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff