990 Afdeling Van Baan tot Baan

Afdeling Van Baan tot Baan

Je zat altijd lekker in je vel in je baan, maar je merkt dat dit niet meer het geval is. Je realiseert je dat het beter voor je is dat je een andere baan gaat zoeken.

In het verleden ben je vaker van functie gewisseld, doorgegroeid of werd je gevraagd door iemand uit je netwerk. Vroeger ging het allemaal vanzelf. Nu merk je opeens dat dit niet meer zo vanzelfsprekend is. De laatste keer dat je gesolliciteerd hebt ligt geruime tijd achter je. Je zoekt een discrete groep waar je de nodige tips en tricks krijgt / “sparren” kan over jouw zoektocht.

Er is een verschil tussen “de beste kandidaat” en “de beste sollicitant”. De beste sollicitant krijgt meestal de baan. Dat is niet altijd de beste kandidaat. Bij TalentPlus Van Baan to Baan leren we je graag hoe je de beste sollicitant kan worden. Daar zijn een aantal stappen voor nodig. Als je die stappen wilt zetten dan ben je aan het goede adres.

TalentPlus Van Baan tot Baan is een groep - maximaal 8 deelnemers - die wekelijks online bijeenkomt. Deelnemers komen uit alle windstreken. De groep staat onder leiding van Hans Vriesema, voormalig loopbaanadviseur van de Luchthaven Schiphol. Hans heeft veel online ervaring opgedaan met zowel TalentPlus Zwolle als TalentPlus Apeldoorn. De deelnemers waarderen de onlinebijeenkomsten omdat zij vaak snel een baan vinden. Met name de directe interactie m.b.t. de eigen loopbaan obstakels wordt op prijs gesteld.

TalentPlus is een vereniging voor werkzoekende 45plussers op HBO/WO niveau. Wij zijn er in gespecialiseerd om professionals weer aan het werk te krijgen.

Wil je een keer meedoen meld je aan als deelnemer op onze site: deelnemerschap aanvragen.      

 

Afdelingsvoorzitter

Dhr. Hans Vriesema

Trainer

Dhr. Hans Vriesema

Dag en tijd

Woensdagavond  van 19:30 tot 21.00 uur.

 

Contact

Hebt je vragen en/of wil je graag meer informatie over de activiteiten van TalentPlus, dan kun je contact opnemen met ons via het onderstaand contactformulier.

Als je door ons teruggebeld wilt worden, laat dan eveneens jouw telefoonnummer achter in jouw bericht.
Wij nemen dan z.s.m. telefonisch contact met jou op.

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff