Werkgevers

Wat kan TalentPlus voor uw organisatie betekenen?

TalentPlus is een vereniging van gemotiveerde 45-plussers met HBO/WO werk- en denkniveau en veel kennis en ervaring in uiteenlopende branches. Zij versterken elkaar bij het vinden van nieuw werk. Met elkaar en voor elkaar, dat maakt TalentPlus uniek. Leden van TalentPlus zorgen ervoor dat ze met hun ervaring, kennis en kunde goed toegerust de arbeidsmarkt opgaan. Ze weten wat ze willen en kunnen en ze kunnen.

Een belangrijke pijler van TalentPlus is netwerken.

De leden van TalentPlus stellen elkaars netwerk voor elkaar open en ze boren nieuwe netwerken aan. Bent u geïnteresseerd in wat TalentPlus u te bieden heeft? Neem dan contact op met de afdeling in uw regio. TalentPlus heeft afdelingen in bijna elke provincie.

Meerwaarde van TalentPlussers

TalentPlussers gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Als professional én als ambassadeur van TalentPlus. Want hij of zij kan u ook in contact brengen met iemand anders uit zijn of haar netwerk. Allemaal mensen die voldoen aan de volgende kwalificaties.

  • HBO of WO opgeleid
  • zeer ervaren
  • uitgebreide kennis van zaken
  • gemotiveerd en gretig
  • direct beschikbaar
  • uitgebreid netwerk

Veel werkgevers geloven nog steeds in de vooroordelen met betrekking tot oudere werknemers. Ze zijn te duur, vaker ziek en minder gemotiveerd. Wij raden u aan om onderstaand artikel eens te lezen: Werken Vandaag

Ons aanbod

De leden van TalentPlus zijn opgenomen in de database voor werkgevers op deze website. Daar vindt u onze gemotiveerde kandidaten met veel kennis en ervaring in uiteenlopende branches en linkt u direct door naar het betreffende LinkedInprofiel.

Regelingen van het UWV

Voor het in dienst nemen van een werknemer met een uitkering gelden allerlei regelingen. Zo gelden er speciale regelingen voor werkgevers of intermediairs die 50-plussers met een uitkering in dienst nemen of plaatsen bij een werkgever: Naar uitgebreide informatie van het UWV

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff