Afscheid Frank Meijer

Afscheid Frank Meijer

Geplaatst op 24-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert Scheffer

Afscheid van de Voorzitter van de afdeling Nijmegen van TalentPlus: Frank Meijer

Na een carrière van 38 jaar in het bedrijfsleven in veel verschillende functies met altijd een focus op de medewerker als mens met zijn missie  'de juiste mens op de juiste plek' kwam Frank 2017 bij onze Vereniging TalentPlus.

Aangezien wij hoogstwaarschijnlijk de enige vereniging zijn in Nederland die veel moeite doet haar leden kwijt te raken (naar een betalende baan, waardoor lidmaatschap van onze vereniging niet meer nodig is) gebeurde het vrij vlot, nadat Frank lid geworden was, dat de fungerende voorzitter een baan vond en de functie van voorzitter van de afdeling Nijmegen van TalentPlus vacant was. Gezien Frank’s achtergrond als HR-Manager was het niet meer dan logisch dat de leden van de afdeling Nijmegen Frank als hun voorzitter kozen.

In de 3 periodes van 2 jaar dat Frank zich vol ingezet heeft als voorzitter van de afdeling Nijmegen zijn  goede contacten opgebouwd met o.a. De Werkmakerij en zijn vele TalentPlussers vlot aan een nieuwe betaalde baan geholpen. Frank zegt hierover “Het was een groot genoegen om mee te maken hoe mensen aan de hand van het TalentPlus programma elkaar (en zichzelf) beetpakken en ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Soms kort, soms wat langer; niet altijd gemakkelijk, soms frustrerend, maar altijd met resultaat. Zijn laatste inzet voor onze vereniging is het opstellen van een nieuw Huishoudelijk Reglement geweest. Een forse klus, gezien de gewijzigde statuten en ook alle veranderingen die de afgelopen jaren binnen TalentPlus plaats hebben gevonden. Daarvoor zijn de leden van de afdeling Nijmegen en het bestuur van TalentPlus Frank zeer dankbaar.

Nu deze klus tot een goed einde gekomen is, was voor Frank het moment aangebroken zijn focus op andere zaken te richten en zijn voorzitterschap van de afdeling Nijmegen te beëindigen. Binnenkort starten we daarom de verkiezing van een nieuwe afdelingsvoorzitter.

In de fysieke AVO in Epe hebben we op 12 mei afscheid genomen van Frank.

foto-afscheid-frank


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff