De afgelopen week ontving ik als voorzitter van een proeflid het volgende positieve mailtje

De afgelopen week ontving ik als voorzitter van een proeflid het volgende positieve mailtje

Geplaatst op 28-03-2019  -  Categorie: 090 Twente

De afgelopen week ontving ik als voorzitter van een proeflid het volgende positieve mailtje:

 

Goedemorgen M.,

 

Zojuist heb ik je telefonisch op de hoogte gebracht van het blijde nieuws dat ik een, zij het tijdelijke, baan heb gevonden!

Via jou een bericht aan de andere leden van TalentPlus:

 

Nog maar twee keer heb ik deelgenomen aan jullie bijeenkomsten en wat voelde het vanaf binnenkomst al als een omarming. Geen (voor)oordelen, geen kritiek, maar juist opbouwende vragen en tips. Met elkaar hebben jullie een vertrouwde omgeving weten te creëren waar ruimte is voor ieders verhaal en waarvan ik het gevoel heb dat ieder daar discreet mee om gaat. Ik vond het dan ook erg plezierig met jullie samen te zijn en fijn dat ieder mee denkt met elkaar en er niet alleen voor zichzelf zit.

 

Veel heb ik niet bij kunnen dragen, maar als ik iets hoor of tegenkom wat voor iemand van jullie van belang kan zijn, dan geef ik dat zeker door!

 

Met ingang van maandag 1 april heb ik een baan. Het is een duobaan en ik vervang daarbij iemand die langdurig ziek is, in eerste instantie tot september. Ik hoop dat ik vanuit een baan makkelijker kan solliciteren op een vervolg, anders zien jullie me nog wel weer terug ;-).

 

Ik wens jullie allen ontzettend veel succes met het vinden van een passende baan en vergeet tussendoor niet te genieten van alles dat het leven je biedt!

Warme groet,

Madelon B.

 

Wederom hebben we iemand op weg kunnen helpen naar een baan en zijn we als TalentPlus een ambassadeur rijker,  wederom een succes waar we dagelijks aan werken.


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff