Een sprankelend bezoek van Karin Sitalsing bij TalentPlus Groningen

Een sprankelend bezoek van Karin Sitalsing bij TalentPlus Groningen

Geplaatst op 18-07-2018  -  Categorie: 500 Groningen  -  Bron:

Een sprankelend bezoek van Karin Sitalsing bij TalentPlus Groningen

Op woensdag 11 juli kwam journalist, schrijver en, met nadruk, noorderling Karin Sitalsing ons met een bezoek vereren. Doel van haar bezoek was om ons een inkijkje in haar loopbaan te geven met daarbij speciale aandacht voor het wel en wee van de freelancer (ZZP-er).

https://talentplusgroningen.nl/wp-content/uploads/Karin-2-300x284.jpg

Karin vertelde op levendige wijze over haar werkzame leven, van columnist en journalist met een vaste baan, naar freelance correspondent voor de drie noordelijke provincies en daarnaast nog columnist, journalist én schrijver van diverse boeken.  

Kenmerken van Karin haar ZZP-schap die telkens weer naar voren kwamen zijn; vrijheid, netwerk, wortels in het noorden, bij jezelf blijven, doen waar je blij van wordt, op mijn manier, blijf je verwonderen, wat maakt mij uniek, en dat ‘koetjes en kalfjes communicatie’ soms grote (positieve) gevolgen kan hebben.

En een nadeel van het ZZP-schap? Hier moest even over nagedacht worden, en dan: als je niets doet, bij vakantie of ziekte, tja, dan verdien je ook niets.
Het was een boeiende en inspirerende ochtend, met veel interactie met de TalentPlussers, waarna de draad van het verhaal weer werd opgepakt.


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff