1e fysieke bijeenkomst TalentPlus

1e fysieke bijeenkomst TalentPlus

Geplaatst op 31-01-2022  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Marcel Hamberg
De eerste fysieke bijeenkomst. Eindelijk. Nadat we genoodzaakt waren wegens corona half december, onze bijeenkomsten weer digitaal te gaan organiseren, hadden we afgelopen maandagochtend, een bijzonder goede fysieke bijeenkomst. Want netwerken is nu eenmaal echt mensenwerk. Bijeen in Hengelo.
De meeste leden waren weer met veel enthousiasme aanwezig. Een proeflid stelde zich met veel elan voor, waarna de leden de nodige feedback leverden.
Onze gastsprekers Wilfred Lightenberg en Derk van Hoogen presenteerden Het TwentePortaal, een platform waar mensen met een afstand van de arbeidsmarkt zich kunnen presenteren. Alles gebeurt op vrijwillige basis en zonder winst oogmerk.

Inzetbaar

Kern van het verhaal is: Zet de kandidaat centraal en kijk niet naar wat hij of zij niet (meer) kan. Maar kijk juist naar de mogelijkheden van een kandidaat. Want iedereen heeft talenten en is inzetbaar op de juiste plek in het juiste bedrijf. Met een sheet werden de bijna ongelooflijk mooie resultaten gepresenteerd.
Gegevens werden met de leden uitgewisseld. Ook niet aanwezige leden konden van deze tool gebruik maken. Een mooie samenwerking tussen het TwentePortaal en TalentPlus Twente. We spreken af regelmatig informatie met elkaar uit te wisselen.

Broedplaats

Diverse Twentse Gemeenten en het UWV Werkplein werken momenteel al samen met Het TwentePortaal. Dit portaal heeft een talentenbroedplaats opgezet waar kandidaten voorbereid worden voor de arbeidsmarkt.
TalentPlus is uitgenodigd op deze talenten broedplaats te komen bekijken. Een dag staat later in het jaar gepland. De bijeenkomst liep ruim een uur uit. `We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde eerste bijeenkomst van 2022`, aldus voorzitter Marcel Hamberg van TalentPlus Twente.
#talentplus #twenteportaal #marceltettero

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff