Geef je eigen beeld de ruimte

Geef je eigen beeld de ruimte

Geplaatst op 24-09-2018  -  Categorie: 500 Groningen  -  Auteur: Friederike Korte van ‘For People Company’

‘Geef je eigen beeld de ruimte’

Op woensdag 19 september had TalentPlus Groningen Friederike Korte van ‘For People Company’ te gast. Deze ochtend werd maar weer al te duidelijk welke toegevoegde waarde onze actieve groep heeft in het bijeenbrengen van kennis en ervaring van haar leden met genodigden met een zeer uitgebreid netwerk.

Friederike heeft niet alleen een uitgebreid netwerk, deze ochtend werden we door haar uitgenodigd elkaar beter te leren kennen dan we dachten, door over elkaar in tweetallen te vertellen wat we wisten en te vragen: ‘wat doe je nou precies, wat heb je te bieden?’. Het bleek al snel dat we elkaar nog veel beter kunnen helpen door meer van elkaars achtergrond te weten. Gericht vragenstellend hebben we elkaar aan onvermoede netwerkcontacten geholpen.

Kern van Friedrikes betoog was: ‘Wat is de motivatie vanuit je hart? En verander daarmee je profiel’. Zelf zei ze het mooi: “Zorg dat je niet in een voor jou giftige omgeving zit”. Als je iets wilt veranderen doe dat dan in een omgeving waar dat kan, zoals de politiek. Maar kies altijd een passende invloedslijn.

Kritische vragen, goede tips, netwerkcontacten, literatuuradviezen, kortom, een ochtend die we niet hadden willen missen!

geef-je-eigenbeeld-de-ruimte


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff