Kandidaten TalentPlus Twente

Kandidaten TalentPlus Twente

Geplaatst op 06-06-2024  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Marcel Hamberg

In dit artikel introduceert TalentPlus Twente maandelijks profielen van interessante kandidaten voor werkgevers.

Maak ook kennis met één van onze kandidaten door een koffiegesprek aan te gaan.

  1. Ervaren 60 jarige ingenieur (beschikbaar voor enkele uren per week) kan voor een professionele vastgoed eigenaar/beheerder/ontwikkelaar ondersteuning bieden op het gebied van integrale verduurzaming, onderhoud, beheer, ontwikkeling en beleid.Ik kan uw organisatie een extra boost geven.
  2. 62-jarige ondernemer met goede commerciële en adviserende eigenschappen, zoekt voor een beperkt aantal uren per week een inspirerende uitdaging. Adviseert bedrijven over ontwikkeling van medewerkers, over de technische markt verbreding, productontwikkeling en verbetering.
  3. Ervaren internationale project manager is parttime beschikbaar voor organisatieadvies bij industriële projecten. Tevens ben ik beschikbaar voor het coachen van projectmedewerkers.
  4. Innovatieve en servicegerichte IT-er met drive om in een informele werkomgeving met een brede kennis van processen en technologie klanten te helpen hun weg te vinden naar de voor hen beste oplossing. Hierbij combineer ik mijn helikopterview, creativiteit, innovativiteit, organisatie- en probleemoplossend vermogen om snel en oplossingsgericht te werken van grote lijnen op organisatorisch niveau tot details op uitvoerend en praktisch niveau.
  5. Ik ben beschikbaar voor een nieuwe uitdaging van 28 uur per week als coach/trainer/begeleider in Twente. Functies als werkcoach/jobcoach/gedragsmatige trainer en ambulant begeleider passen goed bij mijn kennis en ervaring in het werken met mensen met multiproblematiek.  Ikwerk vanuit gelijkwaardigheid, beschik over analytisch vermogen en durf mij kwetsbaar op te stellen. Oud collega's en mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als pragmatisch, positief, een harde werker en prettig in de  Ik sta positief in het leven en ga uit van mogelijkheden. Daarom werk ik graag met mensen die stappen willen (moeten) zetten richting een andere uitkomst. Mensen vanuit gelijkwaardigheid inzicht geven in het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid, dat is waar ik energie van krijg.

Neem voor meer informatie of het maken een afspraak contact op met onze afdelingsvoorzitter Marcel Hamberg via twente@talentplus.nl

Bij het overeenkomen van een arbeidsovereenkomst vraagt TalentPlus een donatie van de kandidaat en de werkgever.

 

 

 


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff