Kandidaten TalentPlus Twente 7 juli 2024

Kandidaten TalentPlus Twente 7 juli 2024

Geplaatst op 11-07-2024  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Marcel Hamberg  -  Bron: Marcel Hamberg

In dit artikel introduceert TalentPlus Twente maandelijks profielen van interessante kandidaten voor werkgevers.

Maak ook kennis met één van onze kandidaten door een koffiegesprek aan te gaan.

  1. Ervaren 60 jarige ingenieur (beschikbaar voor enkele uren per week) kan voor een professionele vastgoed eigenaar/beheerder/ontwikkelaar ondersteuning bieden op het gebied van integrale verduurzaming, onderhoud, beheer, ontwikkeling en beleid.Ik kan uw organisatie een extra boost geven.

  2. 62-jarige ondernemer met goede commerciële en adviserende eigenschappen, zoekt voor een beperkt aantal uren per week een inspirerende uitdaging. Adviseert bedrijven over ontwikkeling van medewerkers, over de technische markt verbreding, productontwikkeling en verbetering.

  3. Ervaren internationale project manager is parttime beschikbaar voor organisatieadvies bij industriële projecten. Tevens ben ik beschikbaar voor het coachen van projectmedewerkers.

  4. Innovatieve en servicegerichte IT-er met drive om in een informele werkomgeving met een brede kennis van processen en technologie klanten te helpen hun weg te vinden naar de voor hen beste oplossing. Hierbij combineer ik mijn helikopterview, creativiteit, innovativiteit, organisatie- en probleemoplossend vermogen om snel en oplossingsgericht te werken van grote lijnen op organisatorisch niveau tot details op uitvoerend en praktisch niveau.

  5. Ik ben beschikbaar voor een nieuwe uitdaging van 28 uur per week als coach/trainer/begeleider in Twente. Functies als werkcoach/jobcoach/gedragsmatige trainer en ambulant begeleider passen goed bij mijn kennis en ervaring in het werken met mensen met multiproblematiek.  Ikwerk vanuit gelijkwaardigheid, beschik over analytisch vermogen en durf mij kwetsbaar op te stellen. Oud collega's en mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als pragmatisch, positief, een harde werker en prettig in de  Ik sta positief in het leven en ga uit van mogelijkheden. Daarom werk ik graag met mensen die stappen willen (moeten) zetten richting een andere uitkomst. Mensen vanuit gelijkwaardigheid inzicht geven in het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid, dat is waar ik energie van krijg.

  6. Met een rugzak vol ervaring op het gebied van coaching en training binnen het sociaal domein ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Graag help ik mensen een stap verder in hun leven te zetten richting werk, participatie en/of hulpverlening. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid, beschik over analytisch vermogen en durf mij kwetsbaar op te stellen. Mijn kracht zit hem in het benoemen van de dynamiek op een positieve en soms humorvolle manier waardoor mensen inzicht krijgen in eigen regie, gedrag en handelen. Op deze manier kan er vanuit respect gewerkt worden aan bewustwording, acceptatie en transformatie. 

  7. Ik sta positief in het leven en ga uit van mogelijkheden. Daarom help ik graag mensen duurzaam een stap verder in hun leven. Dit kan richting werk, participatie en/of hulpverlening zijn. Mijn ervaring op het gebied van (werk-) coaching en gedragsmatig trainer geeft mij de basis om breed ingezet te kunnen worden binnen het Maatschappelijk Werk/Coaching. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid, beschik over analytisch vermogen en durf mij kwetsbaar op te stellen. 

  8. In een omgeving waarin ik in een team een directe bijdrage lever aan het afdelingsresultaat ben ik het meest in mijn element. Daarbij ben ik loyaal en altijd bezig om mijn eigen werk goed te ordenen. Samenwerken met interne en externe collega’s vind ik normaal en fijn en het geeft me energie. Ik word gemotiveerd door duidelijke doelstellingen en zichtbaar resultaat en daarbij heb ik oog voor de kwaliteit van mijn werk. De vraag “hoe kan ik mijn werk beter doen” popt vaak bij me op en dan ga ik nadenken, onderzoeken en vooral overleggen voor feedback van anderen. Voor nieuwe inzichten sta ik open en door deze houding ben ik in staat om te leren en me aan te passen aan veranderende omstandigheden.

  9. Rustige en betrouwbare man van 57 jaar is beschikbaar als stuurman/opstapper. Parttime iets betekenen in de pleziervaart. Nu onderweg naar Klein Vaarbewijs I. Op dit moment als vrijwilliger werkzaam als bestuurslid en schipper van de Stichting Almelose platbodems. Ik ben beschikbaar om te assisteren bij het verplaatsen van boten.

Neem voor meer informatie of het maken een afspraak contact op met onze afdelingsvoorzitter Marcel Hamberg via etnewt.[antispam].@talentplus.nl

Bij het overeenkomen van een arbeidsovereenkomst vraagt TalentPlus een donatie van de kandidaat en de werkgever.

 

 

 


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff