Kennismaken nieuwe Penningmeester

Kennismaken nieuwe Penningmeester

Geplaatst op 08-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Willem Verhagen

Gepensioneerd zijn en dan maar thuis zitten is niks voor mij. Na een actief leven als stafeconoom in de financiële wereld, docent economie op HBO-niveau en business controller in de thuiszorg, werk ik nu parttime bij de GGD in Utrecht en sinds kort als vrijwilliger-penningmeester voor het instrumentenfonds van het Domstad Jeugdorkest (sinds 2020) en van TalentPlus (Oktober 2022) en natuurlijk een dag per week in het Spoorwegmuseum.

Ooit ben ik bijna anderhalf jaar werkloos geweest en dat beviel echt niet. Daarom draag ik graag een steentje bij aan TalentPlus. Toentertijd viel ik precies in de doelgroep (45+ en HBO/WO) en wat graag had ik toen kunnen profiteren van een club als TalentPlus.

Als penningmeester zie ik het als mijn voornaamste taak dat er zorgvuldig met de donaties van de leden wordt omgegaan zodat zoveel en zo snel mogelijk alle deelnemers weer aan de slag kunnen.

Dat is – en dat onderschatten we niet – een inherent spanningsveld waarbij we enerzijds er belang bij hebben om zoveel mogelijk deelnemers te hebben (dan zijn de regionale afdelingen actief), en anderzijds willen we zo snel mogelijk van ze afscheid nemen want dán doen we ons werk goed..

Willem Verhagen

Penningmeester TalentPlus


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff