Kerstboodschap

Kerstboodschap

Geplaatst op 09-01-2022  -  Categorie: Nieuws Hoofdbestuur

Beste leden, familie vrienden en relaties,

2021 is bijna voorbij, een jaar dat grote impact heeft gehad op velen van ons. Impact op gezondheid, op familierelaties, op werk, op financiën kortom op vrijwel ons gehele handelen en doen. Een jaar dat ons allen overkomen is en waar dingen zijn gebeurd waar we geen grip op hadden.

kerstboomOndanks de hectiek die er zeker is geweest is 2021 een jaar waarin ook veel positieve dingen zich hebben geopenbaard. Zaken die voordien niet bespreekbaar waren hebben zich in sneltreinvaart uitgerold. Het thuiswerken is, al of niet gedwongen door de omstandigheden, een voorbeeld dat een grote verandering heeft gebracht in denken en handelen. Het “nieuwe denken” en veranderende werkdiscipline vraagt inzet van werknemers én werkgevers en tekent zich af als nieuwe structuur die naar verwachting blijvend zal zijn. Dan ben je ineens een digitale werknemer die zich op een nieuwe manier moet presenteren, het zijn uitdagingen voor u en ook voor ons, het is het nieuwe denken.

2022 klopt al op de deur. Het zal ongetwijfeld ook een jaar worden waarin veel zal veranderen. TalentPlus vormt daarop geen uitzondering. Ook binnen onze vereniging gaan er belangrijke zaken veranderen waarover we u op korte termijn zullen informeren. Veranderingen op het gebied van organisatie, structuur, nieuw denken en nieuw elan maar steeds met hetzelfde uitgangspunt, het bieden van een platform aan onze leden om snelle re-integratie op de arbeidsmarkt mogelijk te maken. Daar werken we al 25 jaar hard aan, voor en mét onze leden en dat blijven we doen.

Als voorzitter wens ik u allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2022.

Namens het landelijk bestuur

D.J. Janse

voorzitter

Fijne Kerstdagen

Voor U en de Uwen, familie,

Vrienden, bekenden en relaties

Én……

een goed en vooral gezond 2022

 

logo-talentplus

Wanneer u nog geen lid bent van TalentPlus of in de positie bent dat werk geen vanzelfsprekendheid meer is nodig ik u graag uit om kennis te komen maken. Onze afdelingen heten u van harte welkom. Samen kunnen we ervoor zorgen dat 2022 een beter jaar wordt. www.talentplus.com


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff