Netwerken met oprechte aandacht.

Netwerken met oprechte aandacht.

Geplaatst op 05-11-2018  -  Categorie: 500 Groningen

Netwerken met oprechte aandacht.

Ton Feldbrugge werkt als consultant bij Movum, een bureau dat zich richt op verandermanagement: leiderschapsvraagstukken, teamontwikkeling, loopbaanvraagstukken en werving & selectie. Op 31 oktober ging hij met de leden van TalentPlus in gesprek.

Je wilt door netwerkgesprekken mensen leren kennen en informatie verkrijgen. Stop daarom met jezelf te promoten, doe je best om het in een netwerkgesprek niet over jou te laten gaan maar over de ander. Wat doe de ander, welke ervaring heeft hij, welke ontwikkeling heeft hij doorgemaakt? Doe dit met oprechte belangstelling, verdiep je in de ander. Waarom is dit werk zo leuk, waardoor raak je geïnspireerd? Benoem wat je interessant vindt en sluit af met een vraag: weet je misschien nog iemand met wie ik over dit thema van gedachten kan wisselen? Het doel is dat mensen je eerder kennen dan je cv!

aandacht

 

Ton Feldbrugge deed dit door oprechte belangstelling voor de leden van TalentPlus, hij stelde prikkelende vragen waardoor we weer met andere ogen naar het netwerkgesprek en onszelf kijken.

 

Probeer jezelf als een duidelijk product neer te zetten, wat vind je leuk om te doen, waar ben je naar op zoek, waar word je enthousiast van, waar liggen je sterke kanten?
In de supermarkt koop je ook geen onduidelijk product!

Een leerzame bijeenkomst met nieuwe inzichten die door een groot aantal TalentPlussers gelijk werden ingezet op het Werkfestival.


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff