Programma : TalentPlus Apeldoorn/ Zwolle

Programma : TalentPlus Apeldoorn/ Zwolle

Geplaatst op 19-06-2019  -  Categorie: 025 Apeldoorn  -  Auteur: Anneke Reitsma

Programma : TalentPlus Apeldoorn/ Zwolle

Ervaring en competenties alleen zijn niet voldoende. De organisatie wil dat je in het team past en dat je gemotiveerd bent. Gemotiveerd voor de organisatie én voor de functie.

Wat vertel je over je laatste baan als je weg moest na een reorganisatie? Hoe zorg je voor een klik? Wat geeft je als motivatie op als je gewoon een baan wil omdat je de hypotheek moet betalen?

In onze aanpak gaan we jouw sollicitatie vaardigheden versterken. Jouw baan komt daardoor eerder binnen handbereik. Behandelen onder meer de volgende thema’s:

Het Persbericht

De drie belangrijkste vragen van een sollicitatie gesprek zijn: waarom solliciteer je op deze baan? Waarom wil je bij ons werken? én – misschien wel de gevaarlijkste - waarom werk je niet meer bij je laatste werkgever?

We leren je op niet meer ter plekke een antwoord te improviseren. We leren je om zelfs na een moeilijk afscheid toch sterk voor de dag te komen.

Telefoneren voor sollicitanten

Wanneer je - na een prachtige carrière - een stapje terug wil doen of wanneer je wil gaan werken in een geheel andere bedrijfstak. Dan kom je er al snel achter. Je wordt niet meer zo vaak uitgenodigd. Als je toch “aan tafel” wil komen: pak de telefoon! We praten over jouw telefoonscript en leren je hoe je de twijfels van de recruiter met een goed onderbouwde motivatie kan weg nemen.

Competentie gericht solliciteren

Als je na een sollicitatiegesprek denkt: ‘had ik dit maar gezegd’, waarom heb ik dat niet genoemd. Dan is dit voor jou een belangrijke module.

Je leert hoe jij je goed kan voorbereiden. Je weet dat je 80 tot 90% van de vragen makkelijk kan beantwoorden. Je houdt tijd over in het gesprek om met goede vragen te komen en om contact te blijven maken met de gesprekpartners.  


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff