Start TalentPlus van Baan tot Baan

Start TalentPlus van Baan tot Baan

Geplaatst op 17-10-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert Scheffer

De afgelopen jaren hebben we meermaals de vraag gehad of we geen aanbod hebben voor werkzoekende 45 plussers met HBO/WO werk- en/of denk niveau die of weten dat ze binnen afzienbare tijd hun baan gaan verliezen, of ontevreden zijn met hun huidige baan. Ze willen op zoek naar een nieuwe baan, maar kunnen overdag niet deelnemen aan onze bijeenkomsten, omdat ze nog werkzaam zijn in een werkkring en daar niet willen laten merken dat ze op zoek zijn naar een nieuwe werkgever.

Ze zijn dus al “werkzoekend” en zoekend naar ondersteuning om het solliciteren weer/beter te leren, c.q. gebruik te maken van ons netwerk.

Daarom starten we vanaf 2 november met een “verkort” online avondaanbod op de woensdagavond van 19.30 uur – 21.00 uur. Daarin zullen we – net zoals in het TalentPlus aanbod overdag  – aandacht besteden aan alle noodzakelijke stappen om een succesvol sollicitant te worden. 

De ervaring in de afdeling Digitaal heeft de afgelopen twee en half jaar aangetoond dat ook het online aanbod onze deelnemers net zo effectief aan een nieuwe baan helpt als dat het geval is in de fysieke bijeenkomsten.

80% vindt binnen 6 maanden weer een passende nieuwe baan of een bestaan als zelfstandige met voldoende opdrachten.

 

Albert Scheffer

Landelijk Voorzitter TalentPlus


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff