TalentPlus Ervaring werkt

TalentPlus Ervaring werkt

Geplaatst op 22-03-2024  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Marcel Hamberg

foto-flyerBen jij een MBO+ of hoger opgeleid en ervaren talent dat op zoek is naar een nieuwe werkomgeving?

Meld je dan aan bij TalentPlus, een landelijke, onafhankelijke organisatie die net een stap extra doet en je helpt bij jouw uitdaging.

TalentPlus heeft als doel elkaar te helpen bij het vinden van werk. Deelnemers aan TalentPlus Twente komen wekelijks bij elkaar in Hengelo, met als uitgangspunt “voor leden, door leden”. Wij maken maximaal gebruik van elkaars kennis, ervaring en het netwerk dat wij bij elkaar brengen. Onderling vragen en bieden wij elkaar hulp om zelf de regie weer op te kunnen pakken.

TalentPlus Twente brengt succes met haar proactieve instelling en de ondervinding dat “ervaring werkt”. Meld je aan via de website www.talentplus.nl en kom vrijblijvend eenmaal deelnemen aan onze bijeenkomst. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring en beleving.

TalentPlussers zijn mensen met een enorme drive. Zij zoeken actief en gestructureerd naar werk en opdrachten. Daarbij spreken zij hun eigen talenten aan en de talenten van de andere deelnemers.

Bij TalentPlus vinden werkgevers goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde krachten, die zelfstandig, vindingrijk, flexibel en loyaal zijn. Gaat u in gesprek met onze deelnemer?

Download ook onze flyer

 


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff