Talentplus timmert aan de weg met video

Talentplus timmert aan de weg met video

Geplaatst op 02-12-2022  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Marcel Tettero
TalentPlus werkt aan een videoclip waarin snel duidelijk wordt wat de vereniging beoogt. Samen met 3e jaars leerlingen management assistent van het ROC van Twente in Hengelo heeft een aantal vrijwilligers van TalentPlus ideeën voor een script aangeleverd en wensen aangeleverd voor de clip die zo'n 50 seconden moet gaan duren. Vandaag was een tweede bijeenkomst waarin het eerste concept is besproken. We verwachten dat de opnames in januari beginnen zodat in februari het werk klaar kan zijn.
 
Naamsbekendheid
TalentPlus timmert flink aan de weg en zoekt meer naamsbekendheid in haar doelgroep. TalentPlus is een ideële vereniging van werkzoekende 45-plussers met HBO en WO werk- en denkniveau en heeft één of meer afdelingen in elf van de twaalf provincies.
 
Steunen
TalentPlus heeft als doel de werkzoekende professionals te ondersteunen bij het vinden van passend werk of het starten van een eigen onderneming. Deelnemer zijn bij TalentPlus betekent vooral kennis en informatie uitwisselen. Hierbij maken de leden vaak gebruik van de zakelijke netwerken van de leden. Voor werkgevers biedt TalentPlus gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.
 
talentplus-rocLeerlingen van het ROC van Twente werken mee aan de clip voor TalentPlus, van links naar rechts: Heleen Yangin, Lisa Cengiz, Emily Pullen, Nina Carels en Esmee Snitjer. Daarnaast Marcel Tettero en Franc Soetekouw (rechts) van TalentPlus. (Foto Rachel Kroep) #rocvantwente #talentplus

 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff