TalentPlus-Twente, geeft mij veel inspiratie en energie

TalentPlus-Twente, geeft mij veel inspiratie en energie

Geplaatst op 03-08-2021  -  Categorie: 090 Twente  -  Auteur: Ad Boot

De wekelijkse bijeenkomsten van TalentPlus-Twente bieden veel mogelijkheden om te netwerken en elkaars talenten te ontdekken. Zo heb ik met een van de andere leden uitgebreid van gedachte gewisseld om een concept te maken en aan te bieden aan organisaties. Gezien onze ervaring dat het in veel bedrijven en organisaties wel eens ontbreekt aan duidelijke visie, doelstellingen en effectieve samenwerking.

Wij hebben onder andere een mooi programma samengesteld “ontwikkelreis naar effectieve samenwerking, aansturing en communicatie”. Een interactief maatwerkprogramma waarin we met de opdrachtgever concrete doelstellingen vaststellen en onderweg diverse managementinstrumenten toepassen. Denk hierbij aan leiderschaps- en communicatiestijlen, transactionele analyse, inrichten werkprocessen en lean.

Om deze dienstverlening te vermarkten ben ik gestart met een eenmanszaak “Ad Boot O&P”. Organisatieverbeteraar & Procesbegeleiding, dat is waar ik nu mijn energie goed in kwijt kan. Een paar projecten in de zorgsector hebben we nu met veel enthousiasme uitgevoerd. Tevreden klanten die zeggen dat we hen een goede spiegel voor hebben gehouden. Dat geeft weer kracht om de dienstverlening verder te verdiepen en uit te rollen naar andere sectoren.

Voor meer info:

Ad Boot 06-20090791

Website: https://adboot.wixsite.com/website

logo-ad-boot


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff