Werk in Zicht…

Werk in Zicht…

Geplaatst op 02-10-2018  -  Categorie: 500 Groningen

Werk in Zicht…

 

Woensdag 26 september bezocht José Gatsonides, accountmanager bij Werk in Zicht, TalentPlus Groningen. Haar traject verliep van MEAO naar HEAO naar communicatiewetenschappen aan de universiteit. Na verschillende banen kwam ze tot de conclusie dat ze het sociale en commerciële wilde combineren. Dit resulteerde in een baan als accountmanager bij de gemeente Groningen voor de zakelijke dienstverlening (overheid en onderwijs).

 

Het accountteam werkt samen met het UWV en werkgevers voor de arbeidsmarkt Noord. Ze geven lezingen over de participatiewet en organiseren bijeenkomsten voor werkgevers waarin expertise en netwerken worden uitgewisseld. De doelgroep zijn mensen in de bijstand, cliënten UWV, statushouders en het doelgroepenregister. Voor kandidaten met een beperking bestaat een specifieke aanpak. Na plaatsing worden ze begeleid door een coach en er worden trainingen verzorgd voor de begeleiding op de werkvloer.

 

Interventies zijn opleidingstrajecten, werkervaringsplekken en bijeenkomsten gericht op een specifieke doelgroep. Er wordt vooral gekeken naar wat iemand wel kan. José sluit af met de vraag wat ze voor ons kan betekenen en dit resulteert in afspraken voor netwerkgesprekken met een accountmanager van de gemeente Groningen.
Weer een zeer nuttige bijeenkomst!

groningen-werk-in-zicht

 


 
logo-talentplus

Info

KvK: 41100707

's-Hertogenbosch

Ere Leden

Dhr. François Adang

Dhr. Frits Knijff